Benfini Levering AS Logo

Våre Tjenester Inkluderer

Flytting


I løpet av flere stadier i livet, enten det er å flytte fra familiens hjem for første gang eller å flytte inn i det første kjøpte huset med familie og barn, vil du finne at du trenger litt hjelp. Et helt liv må legges ned i bokser og fraktes trygt til et nytt sted hvor et nytt kapittel begynner. Vi tilbyr derfor hjelp både med å pakke ned eiendelene dine og med å transportere dem til din nye adresse, slik at du enkelt kan nyte overgangen i livet.


Vi kan også levere esker, innpakningspapir og bobleplast slik at du ikke trenger å bekymre deg for noen ting.

 • Vi tilbyr trygg transport av eiendeler til rimelige konkurransedyktige priser.


 • Vi har flere sjåfører og pakkere som vil hjelpe flytteprosessen til å gå raskere.


 • Forsikring er inkludert i alle våre tjenester slik at du kan føle deg trygg på at dine eiendeler blir tatt godt vare på.


 • Vi kan også være behjelpelig med transport eller henting av varer du har kjøpt eller solgt. 

Avfallshåndtering


Har du nylig ryddet ut i hjemmet ditt og har noen eiendeler du ønsker å bli kvitt? Dessuten er noen av dem sannsynligvis store og tunge, men du vet ikke helt hvor du skal kaste dem og hvordan du transporterer dem dit? Ikke noe problem, vi kan hjelpe deg!


Vi tenker grønt og vil bringe alle dine avfallsprodukter til en gjenvinningsstasjon slik at du kan kvitte deg med avfallet ditt samtidig som du holder god bevissthet.

 • Vi sørger for at avfallet ditt blir trygt transportert til nærmeste gjenvinningsstasjon.


 • Vi er et miljøvennlig selskap.


 • Vi kan også gjerne frakte klær og gjenstander til et veldedig formål som Fretex, Redd Barna etc..

Tung Last


Flytting og flytting følger ofte med tunge løft. Ikke brekk ryggen og ring oss for å hjelpe deg med håndtering av tunge gjenstander. Vi har traller, og spesielle løftestropper som gjør at vi enkelt kan flytte bruttogods opp til 220 kg.


Våre lastebiler er også store nok til å ta en kapasitet på 20 kubikkmeter.

 • Vi har spesialutstyr for å håndtere brutto gjenstander opp til 220 kg.


 • Vi har flere flyttefolk som kan hjelpe til med prosjekter hvor store gjenstander skal flyttes.


 • Vi kan også bistå med flytting av møbler og gjenstander i hjemmet dersom det er behov for det.


 • Vi kan også bistå med utelukkende bærehjelp.

VÅR PROSESS

01.


Bestille tid


Det første trinnet vil bestå i å gi oss så mye informasjon som mulig, slik at vi kan komme tilbake til deg med et riktig tilbud inkludert en pris og en tidsramme for jobben. For det trenger vi antall varer, hente- og leveringsadresser samt kontaktinformasjonen din.


02.


Henting av varer


På flyttedatoen vil sjåførene våre ankomme henteadressen til avtalt tid sammen med deg og ta en titt på alle varene som skal fraktes før for å begynne å laste varebilen effektivt.

03.


Levering av varer


Når varebilen er fylt opp, vil teamet vårt gå forsiktig på veien for å nå leveringsstedet. Deretter vil de bære møblene inne i eiendommen din og plassere dem når det passer deg.


04.


Følge opp


Tilbakemeldinger er alltid verdsatt og nyttige for å forbedre tjenestene våre. Vi vil da kontakte deg etter at jobben er utført for å høre om din erfaring med oss.


KONTAKT OSS NÅ FOR ET GRATIS TILBUD PÅ DITT PROSJEKT